€13
:
:
High wine deal - Afhalen

2for1 High Wine

Samen genieten voor 26,00 (13,00 p.p.) Een Zoomers smulplank, breekbrood met kruidenboter en hummus rode biet, 2 glazen (p.p.) van onze premium huiswijn (wit: Chardonnay of Chenin Blanc. Rood: Shiraz Pinotage of Merlot, Rose: Pinotage).

High Wine

Door het aanschaffen van een aanbieding op onze website ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden op kortingsbonnen. De deals zijn alleen te koop via de webshop. Het is niet mogelijk om een deal aan te schaffen of te nuttigen in het paviljoen. Bonnen kunnen niet worden gesplitst (bv een bon met 4 high teas erop kan dus niet in 2 keer 2 worden gesplitst). Je kunt wel meerdere bonnen voor 1 keer uitgeven. De bonnen kunnen gebruikt worden van 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.  

Afhalen kan hier Dit moet minimaal 24 uur van te voren gemeld worden. Vermeld in de reservering het bestel/factuurnummer. Telefonische reserveringen worden niet geaccepteerd.  Neem de factuur op papier of telefoon mee naar het restaurant. Een aangekochte kortingsbon kan niet geannuleerd worden. Na 31 maart 2021 is het niet meer mogelijk de bonnen in te wisselen en wordt er geen geld meer terugbetaald.

Let op!! Je kunt de deal alleen afhalen en niet in het restaurant nuttigen!