€13
:
:
High Tea deal - Afhalen

Zoomers High tea

Bij Zoomers drinken we bij een high tea de thee uit wijnglazen. De losse thee die met zorg is uitgekozen, zet je per glas en zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Dit ritueel en deze aandacht voor de thee helpt je om te vertragen en is een knipoog naar een Japanse theeceremonie.  In de Zoomers High Tea zitten onder andere kleine broodjes, een soepje, verschillende zoete lekkernijen en met zorg uitgekozen Biologische thee. De prijs is 13,00 per persoon en je dient met minimaal for twee personen te bestellen.

Vanwege de nieuwe Corona-maatregelen bieden wij nu ook de mogelijkheid de high tea af te halen. Deze keuze is nu ook aan te geven bij de reservering.

Finger Sandwiches
Klein soepje
Unieke Zoomers zoetigheden
Zoomers High tea

Door het aanschaffen van een aanbieding op onze website ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden op kortingsbonnen. De deals zijn alleen te koop via de webshop. Het is niet mogelijk om een deal aan te schaffen of te nuttigen in het paviljoen. Bonnen kunnen niet worden gesplitst (bv een bon met 4 high teas erop kan dus niet in 2 keer 2 worden gesplitst). Je kunt wel meerdere bonnen voor 1 keer uitgeven. De bonnen kunnen gebruikt worden van 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.

Er geldt een minimale afname van twee personen.

 

Afhalen kan hier Dit moet minimaal 24 uur van te voren gemeld worden. Vermeld in de reservering het bestel/factuurnummer. Telefonische reserveringen worden niet geaccepteerd.  Neem de factuur op papier of telefoon mee naar het restaurant. Een aangekochte kortingsbon kan niet geannuleerd worden. Na 31 maart 2021 is het niet meer mogelijk de bonnen in te wisselen en wordt er geen geld meer terugbetaald.Let op!! Je kunt de deal alleen afhalen en niet in het restaurant nuttigen!