€15
:
:
High Tea deal - Bezorgen

Zoomers High tea

Bij Zoomers drinken we bij een high tea de thee uit wijnglazen. De losse thee die met zorg is uitgekozen, zet je per glas en zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Dit ritueel en deze aandacht voor de thee helpt je om te vertragen en is een knipoog naar een Japanse theeceremonie.  In de Zoomers High Tea zitten onder andere kleine broodjes, een soepje, verschillende zoete lekkernijen en met zorg uitgekozen Biologische thee. De prijs is 15,00 per persoon en je dient met minimaal for twee personen te bestellen.

Het is mogelijk om deze deal af te halen of op zaterdag of zondag te laten bezorgen.

Zoomers High tea

Door het aanschaffen van een aanbieding op onze website ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. De deals zijn alleen te koop via de webshop. Het is niet mogelijk om een deal aan te schaffen of te nuttigen in het paviljoen. Er geldt een minimale afname van twee personen.

Voor bezorging gelden de volgende regels. Wij bezorgen alleen in Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot, Heiloo, Uitgeest en Heemskerk. De bezorging is maximaal een dag van te voren doorgegeven. Wij bezorgen alleen tijdens "de lockdown" van het paviljoen.

Een bezorgdatum doorgeven kan hier Dit moet minimaal 24 uur van te voren gemeld worden. Vermeld in de reservering het bestel/factuurnummer en natuurlijk jouw adres. Telefonische reserveringen worden niet geaccepteerd.  Bezorging kan alleen tijdens de lockdown dus plan niet al te ver voorruit.